Kickboksen Dames

Respect, doorzettingsvermogen en teamwork

Kickboksen Alleen voor dames

oP ZOEK nAAR BOKSEN VOOR alleen dames en VROUWEN IN zEIST? Op de dinsdagochtend en donderdagochtend van 9.30 tot 10.30 geven wij een dames only les waar uitsluitend dames aanwezig zijn. Met een vrouwelijke trainer!

Naast de fysieke voordelen biedt kickboksen ALLEEN VOOR VROUWEN ook waardevolle zelfverdedigingsvaardigheden. De technieken die worden aangeleerd tijdens kickbokslessen zijn praktisch en bruikbaar in realistische situaties. Dit vergroot het zelfvertrouwen
en geeft volwassenen de mogelijkheid om zich veiliger te voelen in hun dagelijkse leven, wetende dat ze beschikken over de vaardigheden om zichzelf te verdedigen indien nodig.

Een ander aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien, is de mentale kracht die wordt opgebouwd door kickboksen. De sport vereist focus, concentratie en doorzettingsvermogen. Het overwinnen van fysieke uitdagingen tijdens trainingen draagt bij aan het ontwikkelen van een veerkrachtige geest. Kickboksen fungeert als een uitlaatklep voor stress en spanning,
waardoor deelnemers zowel fysiek als mentaal sterker worden.

Bovendien vergroot kickboksen je zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid. Het vereist focus en discipline om jezelf te blijven pushen tijdens een intense trainingssessie. Het zien van verbeteringen in je techniek en conditie kan je een gevoel van voldoening geven en je motiveren om door te blijven gaan.

Of je nu traint voor een wedstrijd, je conditie wilt verbeteren of gewoon op zoek bent naar een leuke en uitdagende workout, chucky’s heeft voor iedereen wel iets te bieden. Het is een geweldige manier om je lichaam en geest te versterken, terwijl je tegelijkertijd een geweldige tijd hebt en stress vermindert.

deze training bevat Technieken, zowel 1 op 1 in elkaars handschoenen en op de bokszak. Boksen voor vrouwen start bij Chucky’s Boksschool!

Wil je een proefles volgen? Klik hier