meet us

Welkom bij Chucky’s GYm Zeist

Bij Chucky’s geloven we in de kracht van boksen als een complete workout voor zowel lichaam als geest. Onze missie is om een gemeenschap te creëren waarin mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus zich welkom voelen om hun boksvaardigheden te ontwikkelen, fysieke fitheid te verbeteren en zelfvertrouwen op te bouwen.

Waarom Chucky’s?

  1. Professionele Begeleiding: Onze ervaren trainers zijn gepassioneerd en toegewijd om je te begeleiden op je boksjourney, of je nu een beginner bent of een ervaren bokser.

  2. Diversiteit van Workouts: We bieden een verscheidenheid aan workouts, van techniektraining en sparren tot conditionele trainingen. Dit stelt onze leden in staat om hun vaardigheden te verbeteren en hun fitnessdoelen te bereiken.

  3. Gemeenschap: Bij Chucky’s GYM vorm je deel van een ondersteunende gemeenschap. Samen streven we ernaar om grenzen te verleggen, doelen te bereiken en elkaar te motiveren.

Onze Faciliteiten:

  • State-of-the-Art Boksrings: Train in professionele boksrings, ontworpen voor zowel beginners als gevorderden.

  • Ruime Trainingsruimte: Onze faciliteiten bieden voldoende ruimte voor verschillende trainingen, van schaduwboksen tot zaktraining.

  • Moderne Apparatuur: Wij investeren in hoogwaardige boksapparatuur om ervoor te zorgen dat je het maximale uit elke training haalt.

Word Lid van Chucky’s en Ontdek de Bokskunst!

Bij Chucky’s gaat het niet alleen om boksen; het gaat om het ontdekken van je innerlijke kracht, het overwinnen van uitdagingen en het vormen van blijvende vriendschappen. Schrijf je vandaag nog in en ervaar zelf de opwindende wereld van boksen bij chucky’s!

Onze trainers

FRED

Alyssa

Henry

Alecos

ROBIN